Tere armas külaline!
Oled sattunud lugema Saue küla MTÜ internetipäevikut. Siin saad tutvuda Saue küla ajalooga, meie küla inimestega, nende saavutuste ning tegemistega. Siia paneme üles ka külakoosolekute protokollid ning anname teada tulevatest külakoosolekutest ja –üritustest. Samuti toome teieni ajakirjanduses ilmunud artiklid meie küla kohta ning hoiame külarahvast kursis kõige sellega, mis seotud meie küla elu-oluga ning võib külaelanikele huvi pakkuda.
Saue küla MTÜ loodi 2007. aastal koondamaks Saku valla ääremail Saue (vahepealse nimega Kanama) külas elavaid inimesi.

Niisiis selguse huvides: alates 1. jaanuar 2014 ennistati külale SAUE nimi.



25 mai 2019

Saue küla SUVEPÄEV 2019

Hea külarahvas!
Varsti-varsti on käes see päev, kui saame kõik koos taas külaplatsil kokku, et mõnusalt aega veeta. SAUE KÜLA SUVEPÄEV 2019 toimub sel aastal laupäeval, 8. juunil.


Sellega seoses ka mõned meeldetuletused:

  • Külapäevale on oodatud meie küla elanikud, aga ka meie külaelanike head sõbrad. 
  • Kohtume külaplatsil kell 13.00. Seekord teeme nii, et platsil saavad kokku mitte ainult suuremad lapsed, vaid teretulnud on ka täiskasvanud. Tuleb üks teistmoodi kümnevõistlus, kus ei loe mitte ainult füüsiline tugevus, vaid ka elutarkus ja arukus! Võistluse osalemise alampiir on 10. aastat, ülempiiri pole. Kõigile osalejatele auhinnad.  
  • Kindlasti on teretulnud ka kõige pisemad külaelanikud, aga loodame, et aktiivsed lapsevanemad leiavad võimaluse vanusele vastavad mängud/tegevused välja mõelda ja neid kohapeal läbi viia. Kui on ideid/mõtteid, võta palun külavanemaga ühendust!  
  • Nii nagu varasematel aastatel, katame ühise peolaua- nagu ikka küpsetised, suupisted ja joogid vastavalt soovile! 
  • Kontsert algab kell 18.00. Osaluspanus on oodatud. 
  • Seekord on meie külaliseks Mihkel Mattisen- pianist ja helilooja. Kui teil on talle küsimusi, siis on need kõik teretulnud, olgu need siis seotud tema pianistikarjääriga, JAM või PUSH UP bändide aegadega või hoopis tema eurolugudega "Et uus saaks alguse", mida Birgit laulis või "La forza", mida Elina Netšajeva esitas. Küsimused saada külavanemale meie.saue@gmail.com
  • Peo lõpetame taas ühise (kogu pere mängib)jalkaga! 
Tervitades, 

Külavanem Ülar 
5131540  

Kommentaare ei ole: