Tere armas külaline!
Oled sattunud lugema Saue küla MTÜ internetipäevikut. Siin saad tutvuda Saue küla ajalooga, meie küla inimestega, nende saavutuste ning tegemistega. Siia paneme üles ka külakoosolekute protokollid ning anname teada tulevatest külakoosolekutest ja –üritustest. Samuti toome teieni ajakirjanduses ilmunud artiklid meie küla kohta ning hoiame külarahvast kursis kõige sellega, mis seotud meie küla elu-oluga ning võib külaelanikele huvi pakkuda.
Saue küla MTÜ loodi 2007. aastal koondamaks Saku valla ääremail Saue (vahepealse nimega Kanama) külas elavaid inimesi.

Niisiis selguse huvides: alates 1. jaanuar 2014 ennistati külale SAUE nimi.



28 mai 2009

Kauni kodu konkurss 2009

Taas kord on aeg esitada kandidaate Saku valla kauneima kodu konkursile.
Kandidaate võib konkursile esitada IGA vallakodanik, teatades sellest kirjalikult või suuliselt vallavalitsusse: telefon 6712 431 või e-posti aadress saku@sakuvald.ee.
Kandidaatide esitamisel ootame aktiivsust külavanematelt või kontaktisikutelt, naabritelt ja perekonnatuttavatelt, seltsingutelt ja mittetulundusühingutelt.
Kandidaatide konkursile esitamise viimane tähtaeg on 22. juuni 2009.
Konkursi preemiafond on 10 000 krooni. Preemiate suuruse ja hulga otsustab komisjon. Vallasisese konkursi võitjad, kolm kaunimat objekti, esitatakse maakondlikule heakorrakonkursile. Neid hindab Kodukaunistamise Harjumaa Kogu 2010. aastal.
Loe täpsemalt siit.

Kommentaare ei ole: