Tere armas külaline!
Oled sattunud lugema Saue küla MTÜ internetipäevikut. Siin saad tutvuda Saue küla ajalooga, meie küla inimestega, nende saavutuste ning tegemistega. Siia paneme üles ka külakoosolekute protokollid ning anname teada tulevatest külakoosolekutest ja –üritustest. Samuti toome teieni ajakirjanduses ilmunud artiklid meie küla kohta ning hoiame külarahvast kursis kõige sellega, mis seotud meie küla elu-oluga ning võib külaelanikele huvi pakkuda.
Saue küla MTÜ loodi 2007. aastal koondamaks Saku valla ääremail Saue (vahepealse nimega Kanama) külas elavaid inimesi.

Niisiis selguse huvides: alates 1. jaanuar 2014 ennistati külale SAUE nimi.



20 august 2023

Saue küla suvepäev 2023

Täname teid armsad külaelanikud, et te nii tublisti Saue küla 2023 meistrivõistlustel 20. augustil 2023, osalesite. Suvepäev toimus sel aastal Rehe küünis. 



Osalejad meie suurvõistlusel olid vanuses 10 kuni 50+ .  Osadel aladel olid tublimad meie noored ehk järelkasv, osadel aladel oli eeliseks teatud elukogemus. ;-) 

Üldarvestuses tuli võit Jürile, teine oli Ahto ja kolmas Johanna Helene- aga aplaus kõigile, kes osalesid! 

Super!! 

Kirveviskes oli ülivõimas Gary- see oli tipptase- otse 100 punkti!    

Ka kõige pisimatele külaelanikele oli seekord mõeldud- neile olid super toredad ja eakohased mängud ette valmistatud- lapsed olid rõõmsad ja rahul, täname Kirket & Co selle tegutsemise eest! 

Ja siis oli aeg külalisega kohtuda ehk traditsiooniline vestlus-kontsert. 

Seekord oli meil külas Mihkel Raud

Kõigil (selgus, et isegi külavanemal, kes Mihklile küsimusi esitas) oli selle mustaporinäkku-mehe ees väike aukartus. Aga selgus, et Mihkel on tegelikult vägagi muhe mees ja sellest kujunes üks ülilahe  olemine. Igal juhul ei olnud kuskil jälgegi sellest mehest, keda oleme vahest telepurgist näinud, karmi ja otsekohesed ütlemisega. Ja tema laulusid oleks ka veel palju rohkem tahtnud kuulata, aga siis pidi Mihkel kiirustama, sest ei ole ju ilus lasta presidendil end oodata. ;-) 

Mõeldud oli ka meie küla pisimatele, kes vestlust Mihkliga ja kontserti kogu ulatuses jälgida ei jõudnud- samal ajal oli neile eraldi kava ette valmistatud ja lapsed said mängujuhtide juhatusel ka erinevaid oskusi proovile panna ja tegevusi teha. Aitäh Martha-Ly ja Mark. 

Ja siis jätkus meie piduõhtu nö vabakavaga....lauake oli end hea ja paremaga katnud ja nüüd oli mõnus sumiseda ja külauudiseid rääkida. 

Aitäh hea külarahvas selle toreda päeva eest Rehe küünis!     

Saue küla 2023 tegusat suvepäeva toetas osaliselt SAKU VALD.   



Kommentaare ei ole: